Trefwoordenlijsten

Echtheidskenmerken A-Z

Top 10 van meest nagemaakte artikelen in 2013

1 - Sportschoenen
2 - Kleding
3 - Tassen, portefeuilles en
     portemonnees
4 - Gewone schoenen
5 - Horloges
6 - Zonnebrillen
7 - Medicijnen
8 - Sigaretten
9 - Verpakkingsmateriaal
10 - Speelgoed

straatverkoop

 

Beats by Dr. Dre - Solo HD

Een originele hoofdtelefoon van Beats by Dr. Dre gaat momenteel voor ongeveer € 157,00 over de toonbank. Nagemaakt exemplaren zijn op het Internet al te koop voor minder dan € 10,00.

Enkele tips op de website van Beats by Dr. Dre hoe u vervalsingen kunt herkennen:

Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Echte Beats producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een one-of-a-kind luisterervaring te leveren.
Als een website een lagere prijs aanbiedt als u meer dan een stuks koopt, dan is deze website geen erkende Beats by Dr. Dre dealer.
De krimpfolie aan de buitenkant moet strak en professioneel zijn. Producten die op veilingsites, zoals Ebay of Marktplaats, worden aangeboden zonder doos of handleiding, geen garantie of documentatie, zijn nagemaakt.
Bottom line: Zie je Beats producten in onprofessioneel verpakking, dan zijn ze nep.
Elke goedkoop uitziende of beschadigde verpakking met wazige afbeeldingen, vreemde etikettering en/of markeringen of verkeerd gespelde woorden zijn allemaal tekenen van vervalsing.

Het Trademark ™ symbool van Beats by Dr. Dre

Een origineel product is professioneel verpakt met strakke krimpfolie. Op authentieke producten staat het (™) symbool (handelsmerk) naast het model en de naam "Dr Dre".
Veel, maar niet alle vervalsingen missen het ™ symbool.

beats

Foto's onder: Links steeds het origineel en rechts een vervalsing. Let op het ontbreken van het ™ symbool en de wazige afbeeldingen bij de namaakproducten.

beats

beats

beats

beats

beats

Meegeleverde documenten

Onderstaande documenten worden met het origineel meegeleverd en zijn meestal niet aanwezig bij imitaties.

beats

Serienummer en Handtekening

Op het batterijklepje van het origineel is het serienummer en Dr. Dre's handtekening vermeld. Bij de nepper ontbreekt dit. (Foto van nep batterijklepje niet inbegrepen)

Zelfs het serienummer achter de oorschelp (het nummer is veranderd) op de authentieke koptelefoon wordt vervalst.

Als uw Beats geen serienummer of handtekening van Dr. Dre heeft, zijn ze nep. Echter de aanwezigheid van een serienummer of handtekening is nog geen zekerheid dat ze echt zijn.

beats

Serienummer op de onderkant van de doos

De doos van een nieuwe Beats by Dr. Dre Studio hoofdtelefoon is voorzien van een serienummer op de onderkant van de doos. Controleer of het overeenkomt met andere op de doos, papierwerk of het product zelf vermelde serienummer.

beats

Kleur van de hoofdtelefoon en doos

De kleur van de hoofdtelefoon op de doos moet overeenkomen met de kleur van de hoofdtelefoon die in de doos zit. Controleer de kwaliteit, de kleur en de helderheid van de beelden zorgvuldig, zo ook de spelling, positionering & spatiëring van de kopie.

Datum code

Beats by Dr. Dre Studio hoofdtelefoons zijn voorzien van een datum code aan de binnenkant van de batterijklep. Controleer zorgvuldig de positie, afstand en de kwaliteit van de afwerking van de nummers.

beats

Logo aan de binnenkant van de hoofdband

Beats by Dr. Dre Studio hoofdtelefoon is voorzien van een Beats Logo aan de binnenkant van de hoofdband. Controleer het type schroefkop dat is gebruikt, evenals de kwaliteit en afwerking van het metaal, de schroeven en de huisstijl.

beats

Kabels in Beats huisstijl

Beats by Dr. Dre Studio hoofdtelefoons worden geleverd met kabels in de beats huisstijl. Controleer zorgvuldig de huisstijl, de rood/zilver/zwart ronde markeringen en de goudkleurige uiteinden met de zwarte ringen ertussen.

beats