Trefwoordenlijsten

Echtheidskenmerken A-Z

Top 10 van meest nagemaakte artikelen in 2013

1 - Sportschoenen
2 - Kleding
3 - Tassen, portefeuilles en
     portemonnees
4 - Gewone schoenen
5 - Horloges
6 - Zonnebrillen
7 - Medicijnen
8 - Sigaretten
9 - Verpakkingsmateriaal
10 - Speelgoed

straatverkoop

 

Cisco WAN Interface Cards

Het gebruik van niet-goedgekeurde componenten van derden, zoals software of interface-kaarten, kunnen invloed hebben op de kwaliteit die uw klanten verwachten. Cisco kan de garantie intrekken indien storingen door deze componenten zijn veroorzaakt.

Onderdelen van derden zijn meestal geheugen, kabels of gigabit-interface converters vervaardigd door een ander dan Cisco bedrijf. Ze zijn illegaal als ze zijn voorzien van vervalste Cisco etikettering of handelsmerken.

Nagemaakte producten bevatten vaak inferieure componenten, illegale software en de kwaliteit is meestal verdacht. Nagemaakte producten worden vaak verkocht tegen een veel hogere korting dan echte Cisco-producten.

Bron: www.andovercg.com

Interface Card Cisco WIC-1ENET

cisco

Onderstaand de zes punten van de WIC-1ENET fototest. Sommige valse kaarten zullen een aantal van de attributen gemeen hebben, maar er is er geen met alle kenmerken van een originele Card.

1. Front of Card

Het lettertype mag niet dun zijn, noch gemakkelijk zijn weg te krassen. De voorste metalen plaat mag niet glanzend zijn, maar moet enigszins vaag zijn. Te glanzend met dunne letters geeft aan dat het een vervalsingen betreft. Zoek naar de dunne extra lip aan de onderkant van de RJ45 aansluiting. Bij een echte Cisco ontbreekt deze lip.

cisco

Aan de voorzijde van de nagemaakte kaart is te zien:
• mid-mid-connectoren
• dunne lagere lippen op de bodem van de RJ45-aansluiting
• dunne bedrukking

Kenmerken van een echte Cisco WIC-1ENET zijn:
• hi-low-connectoren
• geen dunne onderlip op de bodem van de RJ45
• vette scherpe bedrukking

2. Nummers in het frame

Op het metalen frame van een originele Cisco WIC Card staat links een nummer. Bij de meeste nagemaakte Cisco WIC-kaarten ontbreekt dit nummer.

cisco

3. Koper op de kaart

Onderstaand twee foto's ter vergelijking van verschillende delen van de kaart. Als je koper ziet waar zilver zou moeten zijn, dan is het een vervalste kaart.

cisco

cisco

4. Bar Code - Serienummer

De volgende foto's zijn close-ups van het serienummer tag op de WIC-1ENETs. Let op de verschillen in de serienummer labels. De barcode moet de bovenkant van de sticker raken. Als er een ruimte is, is de kaart vals.

cisco

5. Positie van de RJ45 connector

Een ECHTE RJ45-aansluiting heeft drie kenmerken:
a. Stewart
b. Hoog - laag connectors
c. De connector steek tussen 1/32 tot 1/16 inch uit. Soms wat meer.

Het belangrijkste is dat de RJ45 aansluiting niet gelijk met de kaart moet zijn. Enkele close-up foto's van de voorkant van kaart hieronder.

Stewart
Stewart in het midden van de Jack is vereist. De connectoren moeten ook links hoog en rechts laag zijn. Hieronder een valse RJ45 aansluiting. Let ook op de mid-mid aansluitingen en de extra lip aan de onderzijde.

cisco

Bij het ontbreken van het woord Stewart staat vast dat het om een vervalsing gaat. Maar let op, er zijn tegenwoordig veel valse kaarten in omloop waarop wél het woord Stewart is aangebracht.

Hieronder een voorbeeld van een valse WIC-1DSU-T1 kaart waarop wél het woord "STEWART" is aangebracht.

cisco

HIGH - LOW RJ45 Connectors
Hoewel dit dezelfde foto als hierboven, kijk goed naar de connectors. Soms heb je genoeg aan een blik op de connectors op een foto om een te kunnen bepalen of een kaart is echt of vals. Merk op dat sommige vervalsingen die worden aangeboden hi-low-connectors hebben.

cisco

6. Hologram

Op dit moment is de beste indicator van een echte WIC-1ENET de aanwezigheid van een hologram. De foto hieronder toont de vergelijking van een kaart met hologram en een nagemaakte kaart zonder hologram.

cisco