Trefwoordenlijsten

Echtheidskenmerken A-Z

Top 10 van meest nagemaakte artikelen in 2013

1 - Sportschoenen
2 - Kleding
3 - Tassen, portefeuilles en
     portemonnees
4 - Gewone schoenen
5 - Horloges
6 - Zonnebrillen
7 - Medicijnen
8 - Sigaretten
9 - Verpakkingsmateriaal
10 - Speelgoed

straatverkoop

 

Levi's: 501 Jeans

Het icoon en handelsmerk Levi's red tab (met inbegrip van de rode kleur) en de bekende boogvormige Batwing stiksels dat zowat elke spijkerbroek Levi's siert, zijn voor meer dan alleen goed gemaakte producten komen te staan.

Tegenwoordig wordt Levi's vaak geconfronteerd met vervalsers die geld willen verdienen door te profiteren van de goodwill, reputatie en kwaliteit die worden geassosieerd met het merk Levi's.

Om u te misleiden worden er veel variaties en misleidende productie tactieken toegepast door vervalsers. Het beste advies is om authentieke, kwaliteit Levi's aan te schaffen bij erkende wederverkopers.

Nagemaakte producten worden vaak op AliExpress, Amazon, eBay en Marktplaats aangeboden en verkocht aan nietsvermoedende kopers als "echte" of "100% authentiek" items, tegen prijzen die dicht bij de winkelprijs liggen.

Een namaakproduct identificeren

Ongeacht wat de tag en label aangeven, deze spijkerbroek is niet authentiek - het is een vervalsing. Vervalsers zijn erg goed in het produceren van namaakproducten en labels om u te misleiden.

Ontbrekende gegevens

De authentieke uitziende tags op deze valse Levi's 501 Special Edition 1947 Jeans zouden je niet mogen overtuigen dat het een echt exemplaar betreft. Deze jeans is namaak. Merk op dat op deze valse "1947" jeans de taille en lengte maten op de tailleband tag ontbreken.

Button Fly jeans met rits

Terwijl de knoopsluiting er authentiek ziet en het volgens de tag een "501 Straight Leg Button Fly" jeans zou zijn, dus met knoopsluiting, heeft deze valse jeans een rits.

Merk op dat het knoopsgat van de broekband nooit is opengesneden om de jeans te kunnen sluiten.

De klinknagel nog steeds aanwezig?

De tag zegt: "De Rivet's Still There" op deze valse Special Edition 1947 Levi's.

Een eenvoudige test met een veiligheidsspeld laat zien dat er in feite geen klinknagel aanwezig is. Kopers worden gemakkelijk misleid door slimme vervalsers.

Icoon en merknaam ontbreken op het label

Als u aanbiedingen tegenkomt van jeans waarop de labels het handelsmerk ontbreekt, kunt u er zeker van zijn dat het een namaak exemplaar betreft. Deze pogingen om het icoon en handelsmerk te verbergen houden de advocaten van Levi's handelsmerk niet voor de gek.

Herkent u deze namaak Levi's van de foto?

Verkopers van nagemaakte producten beweren vaak dat het gaat om "echte" of "100% authentieke" producten, om te worden verkocht aan nietsvermoedende kopers.

De rits

Op de rits van deze nagemaakte Levi's jeans ontbreekt het merk.

Echte Levi's ritsen worden voorzien van "YKK" of "Levi's", hoewel vervalsingen ook wel zijn voorzien van deze kenmerken.

Tekstfouten

Kijk goed naar de tag op deze valse Levi's jeans. De letter "I" ontbreekt in het woord "origineel", eveneens ontbreken de Taille (W) en de lengte (L) maten op dit slecht gedrukte tag.

Elke tekstfout is een aanwijzing dat het om een negemaakte jeans gaat.

Prijzen te mooi om waar te zijn

Nagemaakte Levi's jeans, aangeboden op een Chinese website voor slechts $ 14.

Deze nagemaakte producten worden vaak aangeboden op eBay als "Authentic" of "100% echt" en verkocht aan nietsvermoedende kopers.